You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За нас

Пламстрой 2008 ЕООД

Нашата фирма е професионалист в областта на станалата стандартна услуга - кърти, чисти, извозва . Разполагаме с квалифициран екип и професионално оборудване за къртене и пробиване на всякакъв вид повърхности.

Фирмата е експерт в събарянето на стени, тавани, комини, зидове, гаражи, бараки, огради, в демонтажа на дограми, врати, остъклени балкони и всякакъв вид метални конструкции.

"Най-добрата реклама за нас са доволните клиенти."

Пламен Петков
Основател, Управителен Директор

Медиите за нас

„Пламстрой 2008“ EООД-Стара Загора пробива армиран бетон с диамантна машина

Ако ви се наложи да прекарате тръба през бетонова стена, пълна с арматура, знайте, че в Стара Загора има фирма, която ще извърши операцията бързо, качествено, без къртене и прах, и на отлична цена.

към статията
Пламен ПЕТКОВ, управител на „Пламстрой 2008“ ЕООД: Върви, напук на ситуацията с държавата

Бизнес годината тръгна добре още от януари и така върви, напук на ситуацията с държавата, смее се Пламен Петков, управител на „Пламстрой 2008“ ЕООД. Фирмата им има наистина много работа.

към статията
Качеството пряко зависи от цената

Опитвам се да обяснявам на хората, че качеството пряко зависи от цената. Важно е какви материали влагаш, важно е и как изпълняваш услугата. За 3 лв. на кв. м никой няма да ти мине стената две ръце, да я мине със сатен, да я изглади. И ако трябва след година-две пак да я правиш, къде ти е сметката? За топлоизолациите е още по-важно – ако ще я правиш с некачествени материали как да е, по-добре не я прави!

към статията